E-Sport - Forum Kolding Bramdrupdam

E-Sport Arena

Forum Kolding har i oktober 2017, åbnet Kolding Kommunes første Esports center – Fynske Bank Esports Arena.

Kom forbi og slip din indre nørd fri

Bramdrupdam Sports- & Mødecenter har i oktober 2017, åbnet Kolding Kommunes første Esports center – Fynske Bank Esports Arena.

Vi tilbyder et esportscenter i høj klasse, med 10 top gamer-pc’er, alle med 144 mhz 24″ skærme og mekanisk, keramisk tastatur.

Esport centret kan bookes af foreninger, virksomheder og af drop-in medlemmer.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

Ja tak, jeg vil vide mere

Læs artikel fra Kolding Ugeavis om åbningen af esport centret.

Læs artikel fra Jydske Vestkysten: “Esport rykker ind i hallen”

Hop direkte ind i actionen!

Vi har fra start downloadet en række af populære spil og sat en konto op på hver computer. Dvs. at i kan hoppe direkte ind i actionen når i kommer forbi!

Skydespil

CS:GO

Det populære first-person shooter er en stor favorit blandt vores gæster. Med stjerner som Astralis, ser vi mange danskere med stor interesse for CS:GO.

Strategi

League of Legends

League of Legends er en blanding af holdbaseret actionspil og rollespils-elementer, og spilles af to hold af enten tre eller fem mand.

Skydespil

Fortnite

Fortnite er hos os en stor favorit. Sammen med 99 andre dumper man ned fra himlen, og skal derefter kæmpe en kamp til døden om at være den sidste overlevende.

Skydespil

Unreal Tournament

Unreal Tournament er en klassiker inden for action skydespil. Mange af vores ældre gæster elsker blandingen af action og god gammel nostalgi.

Bliv medlem og lej E-sports arenaen

Udover at være medlem af Bramdrupdam Knights, så kan du vælge at få adgang til Esport centret via Bramdrupdam Sports- & Mødecenter eller lave en kombination med klubtræning og ekstra fri træning/gaming.

Luk