Kultur & Event - Forum Kolding Bramdrupdam

Kultur & Event

Foredrag & Musik med Philip Faber.

Philip Faber i Forum Kolding Bramdrupdam – tag familien med til en hyggelig aften med lækker måltid.

Oplev hele Danmarks Phillip Faber i Forum Kolding Bramdrupdam – torsdag den 29. september kl. 19.00.

Phillip fortæller sine personlige oplevelser med musikken og sjove anekdoter. Den danske sangskat bliver berørt i særdeleshed og det musikalske islæt kommer også i spil i løbet af aftenen.

Aftenen starter kl. 19.00 men allerede fra kl. 18.00 vil det være muligt at tilkøbe mad og Solong – vores lokalkendte sanggruppe – har lovet at give nogle numre under maden.

Eller køb en kombipakke med:
2 x billet til Phillip Faber
2 x Spisning
1 x overnatning for 2 inkl. linned og morgenmad på Danhostel Kolding
I alt kr. 1439,- (spar kr. 172,- i forhold til normalpriser)

Køb billet her

Vores bygninger og udeområder summer af liv året rundt

Vores bygninger og udeområder summer af liv året rundt. Når vi har mulighed for at lave arrangementer for dem, som hverken kommer her i forbindelse med sport eller professionelle møder – griber vi bolden med det samme, for jo flere forskellige gæster, der er glade for at komme i vores faciliteter, jo mere hygge, fællesskab og sammenhold kan vi skabe.

Kultur & Event

Kulturelle arrangementer samler mennesker fra lokalområdet

Vi oplever, at vores kulturelle arrangementer samler mennesker fra lokalområdet på tværs af interesser.

Vi har blandt andet haft besøg af forfatter og coach Tom Andkjær, der fortalte om sin bog, Mathias Dalgas, der har cyklet “Transcontinental” et cykelløb tværs gennem Europa, coach Lise Flensburg, der holdt foredraget “Alder er ingen dom” samt Lindy Aldahl, der er kendt fra tv for at forvandle sig fra overvægtig murer til toptrænet sportsmand.

 

Vi arrangerer vi bl.a. foredrag, loppemarkeder og banko.

Vi lægger også hus til events af forskellig art, som vi ikke selv arrangerer. Det kan være eksempelvis:

 

Vi har plads til 3.000 gæster

Vi har plads til 3.000 gæster, og vores team er parat til at hjælpe dig hele vejen fra  idé og planlægning til gennemførelse af arrangementet.

 

Vi hjælper gerne frivilligt 

 

I Bramdrupdam Sports- & Mødecenter vil vi også gerne gøre noget godt for dem, der ikke har gode muligheder for at få sportslige eller kulturelle oplevelser.

 

Vi har eksempelvis haft besøg af Red Barnets Oplevelsesklub, som hjælper børn fra svære kår og deres forældre med at få et godt netværk og gode oplevelser sammen med andre.

 

Kontakt os gerne, hvis du er frivillig i en organisation med et socialt formål og har brug for at låne en hal til et arrangement til glæde for nogle andre.

Luk