Kunstgræsbane - Forum Kolding Bramdrupdam

Kunstgræsbane

 

VELKOMMEN TIL LANDETS FLOTTESTE KUNSTGRÆSANLÆG

I Bramdrupdam Sports- & Mødecenter er vi stolte over, at i samarbejde med Kolding Kommune og KoldingQ, at have fået bygget landets vel nok flotteste kunstgræsanlæg.

 

Vi tilbyder nu følgende faciliteter:

 

“FYNSKE BANK ARENA”

 

bramdrupdam kunstgræsStadionbane med allernyeste kunstgræs type! Banen er opbygget via buketter, hvilket medfører at skader ved eks. vendinger, stop og igangsætning minimeres kraftigt. Samtidig er spilleegenskaberne øget, idet græsstråene står lige op. Det medfører at bolden ruller mere naturligt – det er så tæt på en naturgræsbane som man kan komme! Men her kan du spille hele året. I denne typer baner er brugen af gummigranulat reduceret med 50% – så det er også bedre for naturen.

  • Banen har DBU godkendte mål med 105 meter i længden og 68 meter i bredden.
  • Banen er forsynet med hegn hele vejen rundt, tribune med 500 siddepladser (forår 2020), udskiftningsbokse og godkendte mål.
  • Lys med 125 lux eller 250 lux kan tilkøbes.
  • Banen kan lejes som kampbane eller som træningsbane, med mulighed for at leje en halv bane.

NB: Kunstgræsset på denne bane er vævet i stoffet, og med hele 6 forskellige græsstråtyper og længder. (svarer til underlaget på Silkeborg Stadion)


KUNSTBANE “NORD”

 

Trænings- og kampbane med allernyest kunstgræs type! Kampbanen har DBU godkendte mål med 105 meter i længden og 68 meter i bredden. 

 

Til træning er banen opdelt i 3 enheder, som kan lejes individuelt eller sammenhængende i 2, eller 3 enheder. 

 

Banen kan også lejes til kamp med eller uden særskilt opvarmningsområde. Lys med 125 lux eller 250 lux kan tilkøbes.

 

NB: Kunstgræsset på denne bane er dobbeltknyttet, og med 2 forskellige græsstråtyper og længder.

GOALSTATION

 

I Goalstation kan der trænes effektivt med tekniske øvelser uden at bolden ruller alt for langt væk. Selve Goalstation måler indvendigt 20 meter i bredden og 40 meter i længden – altså det samme som en håndboldbane. Banen er omkranset af hegn og i dette er der hele 8 11-mands mål placeret. Ved at benytte Rebounderne (bander) og de mange mål, så kan fodboldspillere i alle aldre dygtiggøre sig teknisk – både markant og hurtigt. Tilmed har Goalstation i samarbejde med KMD udviklet et banebrydende træningssystem, som tilmed giver både spillere og træner umiddelbar feedback på deres øvelser. Skal din teknik forbedres?

 

Så er det her du starter. Se mere om Goalstation på dette link.


BOOKING AF BANER

Booking af baner foregår ved henvendelse til administrationen i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter, via telefon 7551 8111 eller mail rec@ssbad.dk.

 

 

KALENDER

Kunstgræsbanen

 


 

 

Luk