Møde- og konferencecenter - Find gode konferencelokaler her

Sportsmødecenter - Her spiller det hele

BOOK MØDELOKALE

Et anderledes mødekoncept.

Mødelokaler i Kolding med puls

Man kan møde sig selv ihjel – eller man kan bringe liv og puls ind programmet. Vi tror på, at nærværet og relationerne bliver stærkere og møderne og resultaterne bedre, hvis man tænker lidt ud over det sædvanlige. Det kræver rammer, der er lidt anderledes. Dem har vi i Forum Kolding, der ligger helt perfekt i Kolding. Tæt på motorvejen og midt i 3 kantsområdet. Her kan du kombinere dagens vigtige agenda med små – eller større – indslag, hvor I får pulsen op. Skyd dine kolleger i E-sport eller spil dem fri i en hurtig boldkamp i hallen. Sammen finder vi ud af, hvad der skal være med til at gøre jeres mødedag til noget særligt. Bare ring eller skriv.

PULS

LÆKKER MAD

FLEKSIBILITET

Et godt tilbud, der får blodet til at rulle

Mødepakker til dit behov

Uanset om I er 5-10, der bare lige skal have et lokale i et par timer og en kop kaffe eller I er over hundrede, der skal være sammen en hel dag, så har vi en pakke, der passer til jer. Og hvis ikke vi har en standard på hylden, så skrædersyer vi en løsning, der passer til dine tanker om, hvad der skal ske. Uanset om det er standard eller skræddersyet til jer, så vil vi gøre alt for at leve op til vores slogan: “Her spiller det hele”.

Har i brug for et selskabslokale i Kolding?

DAGSMØDE - 8-17

  • Morgenmad
  • Frokost og vand
  • Kage og kaffe
KR. 395 - LÆS MERE

MORGENMØDE - 8-11

  • Morgenmad
  • Frokost og vand
  • Kage og kaffe
KR. 135 - LÆS MERE

EFTERMIDDAG - 8-22

  • Morgenmad
  • Frokost og vand
  • Kage og kaffe
KR. 295 - LÆS MERE

Bookning af mødelokaler

Stort eller småt, 1 eller flere lokaler. Uanset hvad jeres behov er, så finder vi den rigtige løsning sammen, Det perfekte lokale afhænger af jeres ønsker til opstilling og hvor mange I er. Du bestemmer også selv hvor meget pulsen skal op i løbet af dagen. Er det et slag bordfodbold i pausen, eller skal I ned i hallen og se om I kan lave en Nicklas Landin og kaste fra ende til anden på håndboldbanen?

Brug for et fleksibelt mødelokale

Op til 16 personer

SE MERE OG BOOK

Op til 42 personer

SE MERE OG BOOK

Op til 300 personer

SE MERE OG BOOK

Følg os

Luk